A furat de la un minor un telefon mobil si acum risca de la 3 la 6 ani de inchisoare

Un locuitor al raionului Hînceşti a fost reţinut de către angajaţii Comisariatului de poliţie din sectorul Centru, al mun. Chişinău, după ce s-a stabilit că la data de 28 martie, aproximariv la ora 09:30, în plină stradă, acesta a agonisit ilegal de la un minor telefonul mobil. Astfel pricinuindu-i victimei o pagubă în sumă de peste 700 lei.

Victima a mărturisit, că în timpul jafului nici nu a reuşit să strige, deoarece suspectul a luat-o la goană într-o direcţie necunoscută cu o viteză încredibilă.

Astfel, ca rezultat a plîngerii parvenite la Comisariatul de poliţie din sectorul Centru, oamenii legii au iniţiat un şir de acţiuni de specialitate, menite să identifice şi să reţină suspectul.

După un şir de investigaţii operative, în vizorul poliţiei a nimerit un suspect, în vîrstă de 21 ani, originar din satul Sarata-Galbenă, raionul Hînceşti. De menţionat, că individul a fost anterior judecat şi condamnat pentru săvîrşirea a două crime similare. La moment acesta se află sub supravegherea organelor de drept, unde recunoaşte cele săvîrşite.

În prezent, suspectul este cercetat penal pentru a treia oară pentru ‘Jaf’. Potrivit articolului 187 al. 2 al CP al RM ‘Jaful’, acesta riscă să se întoarcă în închisoare pe un termen de la 3 la 6 ani, cu sau fără, achitarea unei amenzi în mărime de la 500 la 1000 de unităţi convenţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *