O fetita de 12 ani a fost gasita spinzurata intr-o anexa din curtea casei parintesti

Moarte invaluita in mister la Negureni. O fata, in varsta de 12 ani, a fost gasita spanzurata intr-o anexa din curtea casei parintesti. Deocamdata, nimeni nu stie cu certitudine daca minora si-a pus capat zilelor sau a fost omorata. Pentru aceasta, oamenii legii asteapta raportul de expertiza medico-legala care va spune clar cum s-a produs tragedia.
Matusa Galina este vecina care a deschis usa sopronului in care atarna cadavrul Cristinei. In luna mai fata urma sa implineasca 13 ani. Povestea ei insa este trista de cand era mica. Nu si-a cunoscut tatal niciodata, iar mama a lasat-o de pe cand aceasta avea in jur de un an si a plecat la munca in Italia. De atunci, fata a crescut pe la rude si vecini. Ultimii ani a stat in grija unei rude care spune ca de curand fata a inceput sa vorbeasca despre sinucidere.
In dimineata zilei de Pasti, Cristina a plecat de acasa. Unii sateni au vazut-o urcand cu doi baieti pe o motocicleta.
Una dintre versiuni este ca acum doua zile fata s-a intors la casa parinteasca si acolo si-a pus capat zilelor. Iar dupa ce a fost data disparuta, aseara cadavrul a fost gasit in sopron. Casa era ingrijita de un unchi de-al Cristinei care spune ca nu a vazut nimic.
Oficial, nimeni inca nu stie cum s-a produs tragedia. In sat insa circula zvonuri fie ca fata ar fi fost violata, fie ca era insarcinata.
Atat dirigintele Cristinei, cat si directoarea scolii au refuzat sa vorbeasca despre acest caz. Potrivit Procuraturii raionului Telenesti, in cateva zile va fi gata expertiza medico-legala care va stabili circumstantele mortii.
Preventiv insa s-a stabilit ca ea era virgina si ca pe corp nu au fost gasite urme de moarte violenta. Pe marginea cazului a fost intentat un dosar penal pentru determinare la sinucidere, dar nu a fost identificata nicio persoana responsabila.

sursa: PROTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *