Profesor batut de tatal unei eleve pentru ca ia pus nota 7

Profesor batut de tatal unei eleve pentru ca ia pus nota 7Lectie de tata data unui profesor. Un invatator a fost batut pentru ca a apreciat o eleva cu nota sapte. S-a intamplat in satul Vadul-Rascov, Soldanesti. Dascalul a ajuns la spital dupa ce parintele, intors de Paste din Moscova, l-a luat la pumni infuriat ca i-a dat fiicei sale cea mai mica nota. Profesorul spune ca nu avea cum s-o aprecieze mai mult pentru ca a facut media pe semestru. Contactat telefonic, tatal sustine ca profesorul i-ar purta pica fiicei sale.

Profesorul de sport spune ca era acasa cand pe neprins de veste a inceput sa fie injurat si luat la pumni de un vecin.
Conflictul s-a iscat, dupa ce profesorul i-ar fi dat o nota mica la primul semestru, inca in iarna, unei eleve din clasa a cincia. In acel moment  tatal fetei se afla la munca peste hotare. La Paste acesta s-a intors in tara si a venit sa-i ceara socoteala profesorului.
Sotia victimei, care este si ea profesoara, vorbeste cu groaza de scena din seara Pastelui.
Contactat telefonic,  parintele spune ca fiica sa este in disgratia profesorului, din aceasta cauza i-ar fi dat un 7. Astfel, i-ar fi afectat sanatatea copilei.
Tatal fetei a bagat frica si in alti profesori din scoala.
Desi cazul a ajuns in atentia oamenilor legii, sotia victimei spune ca acestia incearca sa musamalizeze cazul, pentru ca agresorul ar avea rude in politie.
Politistul de sector neaga acuzatiile. El declara ca cerceteaza cazul, dar va deschide o ancheta penala abia dupa ce va avea expertiza medico-legala.
Profesorul este internat in spitalul din raionul Soldanesti, cu traumatism cranio-cerebral.

Sursa: PROTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *