Grupare criminala de moldoveni prinsa in Ucraina

Grupare criminala de moldoveni prinsa in UcrainaCinci hoţi moldoveni şi doi bucovineni au băgat spaima într-un sat din Ucraina. În ultima jumătate de an, tâlharii au comis zeci de furturi şi au ucis o femeie de 80 de ani. Potrivit presei ucrainiene, hoţii maltratau şi pradau familiile atât din ţara vecină cât şi din Moldova.
Ultima victima a grupării a fost Anatolii Vornic, în vârstă de 46 de ani. Într-o noapte, în locuinţa sa au dat buzna nişte indivizi necunoscuţi, cu cagule. L-au legat la mâini şi picioare şi, ameninţându-l cu un cuţit, i-au cerut bani.
Oamenii legii i-au reţinut pe hoţi într-un timp foarte scurt. În maşina tâlharilor au fost gasite o mie cinci sute de Euro şi telefonul mobil al victimei. Gruparea criminală era compusa din cinci moldoveni şi doi bucovineni, iar organizatorul era un recedivist periculos, condamnat anterior de opt ori. Din noiembrie până în aprilie, doar în raionul Novoseliţa, suspecţii au comis zeci de tâlhării şi un omor. Ei au ucis cu bestialitate o bătrână care a refuzat să le spună unde-şi ţine economiile. Potrivit presei ucrainene, gruparea acţiona nu doar în Bucovina, ci şi în satele moldoveneşti din apropiere.

Sursa: Prime.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *