Suicid sau omor? Noi detalii in cazul fetei care a cazut de la etauj 13

Suicid sau omor? Noi detalii in cazul fetei care a cazut de la etauj 13Potrivit ProTV, femeia, cazuta ieri de la etajul 13, a fost identificata. Potrivit politiei, ea locuia in apropiere de locul unde a fost gasita moarta. A lucrat contabila la o firma din capitala si recent s-a concediat.

Se presupune ca femeia, in varsta de 32 de ani, si-a pus capat zilelor din cauza unor datorii. Iubitul ei a declarat politiei ca in ultimul timp ea era tot mai deprimata.
Potrivit unor surse, ea si-a inregistrat recent casatoria si avea un copil. Cadavrul ei a fost gasit ieri de cativa trecatori. Acestia au chemat politia care a presupus ca femeia s-a aruncat in gol. Abia spre seara iubitul ei a anuntat politia despre disparitia victimei.

Informatie JurnalTV: Femeia căzută ieri de la etajul 13 şi găsită moartă în sectorul Buiucani al capitalei, avea de câteva zile depresie profundă. Motivele sunt necunoscute.

Cert este că femeia, de 32 de ani, se căsătorise chiar ieri, înainte de tragedie. Mama ei decedase cu ceva timp în urmă, iar victima era în conflict cu rudele sale. Locuia pe strada Teodorovici, din sectorul Buiucani, dar s-ar fi aruncat de la etajul 13 al unui bloc de pe strada Piaţa Unirii Principatelor Nr. 1. Poliţia continuă investigaţiile pentru a stabili dacă este vorba despre un omor sau suicid.

Video ProTV

Video JurnalTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *