Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal in Romania. Un sofer a ars de viu.

Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal in Romania. Un sofer a ars de viu.Un accident extrem de grav a avut loc pe Drumul National 6, intre Drobeta Turnu Severin si Craiova. Doua TIR-uri, unul romanesc si altul inmatriculat in Bulgaria, s-au ciocnit frontal.

Accidentul s-a produs dupa ce soferul tirului romanesc a intrat pe contrasens si a izbit in plin autotrenul bulgar.

In urma impactului, ambele TIR-uri au ars complet, iar soferul tirului din Romania a murit carbonizat.

Pentru pompierii care au intervenit in iadul starnit imediat dupa impact au fost momente dramatice.

Unul dintre TIR-uri era plin ochi cu butoaie cu ulei industrial. Se pare ca, intr-o curba, soferul TIR-ului romanesc a intrat pe contrasens si a lovit camionul din Bulgaria.

Cand cele doua cabine s-au izbit cu forta, s-a produs o explozie violenta, urmata de un incendiu. Apoi flacari uriase au inghitit ambele autotrenuri.

Materialele extrem de inflamabile au alimentat focul si au transformat cele doua TIR-uri in torte uriase. In masina inamtriculata in Bulgaria se afla o persoana, care a fost salvata de pompieri, iar in autotrenul roamanesc doua persoane.

Din pacate, una dintre ele, soferul, din vina caruia s-a produs accidentul, nu a mai reusit sa iasa din cabina cuprinsa de flacari si a murit carbonizata.

Incendiul a fost stins in urma cu putin timp, dar a existat permanent riscul ca el sa se extinda si la o padure aflata
in apropierea Drumului National 6.

Circulatia rutiera este blocata in zona pe ambele sensuri, cozile de masini intinzandu-se pe o distanta de un kilometru.

Sursa: StirileProTV.RO

Imagini Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *