Impuscat in cap pentru ca sotia urma sa plece in Italia

Impuscat in cap pentru ca sotia urma sa plece in ItaliaS-a sinucis de dragul familiei. Un bărbat de 37 de ani s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare, în semn de protest faţă de soţia lui. Femeia i-a spus că se întoarce la muncă în Italia. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de fiul vitreg. Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni în localitatea Sărata Galbenă, din raionul Hânceşti.
Tudor şi Valentina Pânzari erau de aproape 15 ani împreună. Femeia era plecată de patru ani la muncă peste hotare, lăsând copilul din prima ei căsătorie în grija soţului. De sărbătorile de Paşti, Valentina a revenit acasă, însă vroia să plece iarăşi în Italia. Rudele şi vecinii familiei Pânzari spun că din acest motiv, între ei se iscase o ceartă. Soţul nu mai vroia ca femeia să-l lase singur acasă. În miez de noapte el a luat arma de vânătoare pe care o deţinea legal şi s-a dus în grădina unde s-a împuşcat în cap. Corpul neînsufleţit a fost găsit dimineaţa de către fiul vitreg.
Vecinii nu îndrăznesc să condamne gestul bărbatului care şi-a curmat viaţa, dar nu o judecă nici pe soţia aceştia. De vină este statul, care nu are grijă să-i asigure pe oameni cu locuri de muncă, afirmă cei de la Sărata Galbenă.
Gestul bărbatului a făcut-o pe Valentina Pânzari să se răzgândească măcar pentru o zi. Femeia care trebui să meargă azi în Italia a rămas în ţară. Doar că nu a fost de găsit. Vecinii spun că a plecat să cumpere provizii pentru înmormântare. Femeia, însă, nu va putea părăsi ţara până când poliţia nu va elucida circumstanţele suicidului.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *