Nu tin minte cum i-am taiat capul. Fata care a taiat capul unui barbat din Telenesti arestata pe 30 zile.

Nu tin minte cum i-am taiat capul. Fata care a taiat capul unui barbat din Telenesti arestata pe 30 zile.Nu tin minte cum i-am taiat capul. Asta le-a spus procurorilor tanara din Telenesti, care acum trei zile a batut pana la moarte un barbat, iar apoi l-a decapitat. Astazi, tanara in varsta de 24 de ani a fost arestata preventiv pentru 30 de zile.

Tanara, acuzata ca a decapitat un barbat, nu a scos nici un cuvant in timp ce era escortata la judecatoria din Telenesti. Aici, judecatorul de instructie i-a aplicat 30 de zile de arest preventiv. Procurorii spun ca nici la interogatoriu suspecta nu a spus mai multe.
Avocatul afirma insa ca suspecta regreta cele facute, de aceea a cerut anchetarea ei in arest la domiciliu.
Mama tinerei, care locuieste in satul Inesti, spune ca nu poate sa creada ca fiica ei a fost in stare sa omoare un om cu atata cruzime.
Suspecta are un copil de aproape 4 ani, care este lasat in grija mamei sale. Tanara lucra in calitate de deriticatoare intr-un bar din Telenesti. Acum trei zile ea a consumat alcool impreuna cu un barbat in varsta de 47 de ani in casa unei prietene. Intre ei s-a iscat o cearta, barbatul a fugit in drum, dar suspecta l-a ajuns din urma si l-a batut pana acesta nu se mai putea apara. Apoi tanara l-a decapitat cu un cutit, a luat capul si l-a aruncat langa sediul politiei din Telenesti, in timp ce cadavrul a fost lasat la locul crimei. Daca va fi gasita vinovata, ea risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Sursa: ProTV.MD

Imagini: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *