Trei tineri au fost loviti mortal de un microbuz. Soferul beat a fugit!

Trei tineri au fost loviti mortal de un microbuz. Soferul beat a fugit!A luat trei vieţi odată! Un tânăr ce conducea un microbuz a tamponat mortal doi minori şi un băiat de 18 ani. Şoferul era în stare de ebrietate şi avea viteză excesivă. Speriat de cele întâmplate, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar a fost reţinut de poliţie la scurt timp după nenorocire. În timp ce poliţia l-a ascuns după gratii, rudele victimelor caută şoferul pentru a se răzbuna. 
Accidentul s-a produs aproape de miezul nopţii la doar câţiva metri de la intrarea în satul Malcoci, raionul Ialoveni. Cei trei tineri mergeau pe şosea aproape de bordură. Şoferul ameţit de alcool nu i-a observat şi s-a tamponat în ei. După ce i-a spulberat, a scos plăcuţa de înmatriculare din faţă şi a încercat să fugă, dar nu a ajuns prea departe. Poliţia l-a reţinut imediat.
Doi dintre tineri erau verişori şi aveau câte 17 ani, iar cel de-al treilea a împlinit recent 18 ani. Părinţii îndureraţi povestesc că ieri au stat împreună la masă, ulterior băieţii s-au dus să se plimbe prin localitate. Ei nu şi-au putut imagina că nu-i vor mai revedea niciodată.
Microbuzul a fost dus la o parcare din Ialoveni. Pe capota şi parbrizul automobilului au rămas imprimate siluietele tinerilor. Şoferul are 26 de ani şi este fiul primăriţei de Malcoci. Localnicii spun că după ce a aflat despre tragedie, femeia a fost luată de ambulanţă pentru că se simţea rău. Acasă l-am găsit pe fiul mai mic al şoferului, care, însă, a refuzat să vorbească.
Părinţii victimelor spun că şoferul a mai comis alte două crime anterior, dar datorită funcţie pe care o deţine, mama sa a reuşit să-l scape de pedeapsă.
Cele trei familii au decis să-i înmormânteze pe fii lor într-o singură groapă. Şoferul se află acum în izolatorul Comisariatului General de Poliţie. El riscă o pedeapsă de la 5 până la 15 ani de închisoare.


Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *