Flashmob in fata salonului KIA. „Am dreptul la spatiu public”

Flashmob in fata salonului KIA. "Am dreptul la spatiu public"Flashmob in fata salonului auto unde, acum o saptamana, un sofer a fost blocat de cativa angajati ai salonului. Mai multi tineri s-au strans dis-de-dimineata pe teritoriul parcarii cu pancarde „Am dreptul la spatiul public”.

Tinerii, care s-au adunat dupa ce au vazut stirea la tv, au venit inainte de ora 8 ca sa gaseasca un loc liber de parcare. Acestia au venit cu masinile si le-au parcat chiar in fata salonului. Tinerii sustin ca nu este corect ca cineva sa-ti interzica sa parchezi intr-un loc public.

Dupa incidentul de joia trecuta angajatii institutiei au instalat in dreptul parcarii un indicator „Nu parcati”.

Scandalul a pornit dupa ce Valeriu Poiata ar fi blocat masina unui sofer, parcata in fata salonului auto. Ulterior, automobilul a fost blocat intentionat de trei masini ale angajatilor salonului, care ar fi pretins ca parcarea este teritoriu privat. Astfel, soferul a stat mai bine de 4 ore fara sa poata iesi din incercuire. Pentru ca s-a simtit amenintat, soferul a apelat la politie. Ieri, politistul de sector care a incercat sa-l ajute pe soferul blocat a fost ridicat in grad.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *