Trei politisti au fost demisi dupa incidentul de linga salonul auto KIA

Trei politisti au fost demisi dupa incidentul de linga salonul auto KIATrei politisti au fost demisi pentru ca si-au insultat colegul si nu si-au facut bine treaba. Decizia a fost luata de ministrul de Interne dupa incidentul de acum cateva zile din fata unul salon auto din capitala. Politistii au fost solicitati de un sectorist care afirmase ca un sofer l-a atins cu masina.

Batjocura fata de sectorist i-a costat scump pe cei doi agenti de circulatie si un expert criminalist chemati de acesta in fata salonului auto. Ei au fost demisi pentru ca nu si-au onorat obligatiunile de serviciu.

«S-a decis ca 3 dintre inspectorii politiei rutiere sa fie eliberati din functie pentru insultarea colegului, pentru neacordarea ajutorului solicitat de coleg si nedocumentarea contraventiei pentru care au fost chemati.», a declarat purtatorul de cuvant al MAi, Eugen Onica.
Politistii demisi inca nu au facut declaratii in legatura cu aceasta decizie. Tot astazi, in fata salonului auto mai multi tineri au organizat un flash-mob. Acestia au venit cu noaptea in cap ca sa prinda un loc liber de parcare. In acest fel, ei au vrut sa le demonstreze angajatilor de la salon ca parcarea din fata sediului nu este privata.
Administratia salonului nu a facut deocamdata declaratii. Primaria a precizat ieri ca acest loc de parcare nu este proprietate privata. Flashmob-ul are loc dupa ce, joia trecuta, un sofer a fost blocat, pret de patru ore, de catre angajatii salonului auto, suparati foc ca acesta isi parcase acolo masina.

Pentru ca s-a simtit amenintat, soferul a apelat la politie. Omul legii, sosit la fata locului, a fost umilit de angajatii salonului, dar si de agentii de circulatie care au intervenit. Ieri, politistul de sector care a incercat sa-l ajute pe soferul blocat, a fost ridicat in grad.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *