Un gardian a fost injunghiat in git la penitenciarul nr. 9

Un gardian a fost injunghiat in git la penitenciarul nr. 9Un gardian a fost injunghiat in gat cu un cutit de bucatarie. El a fost atacat de un detinut dupa ce a efectuat o perchezitie in celula acestuia. Incidentul s-a produs la Penitenciarul numarul 9-Pruncul din municipiul Chisinau. Gardianul a fost stabilizat si este in afara oricarui pericol, iar agresorul s-a ales cu un nou dosar penal.

Totul s-a petrecut aseara. Administratia penitenciarului mai spune ca gardianul abia a fost scos din mainile agresorului, de cativa colegi care i-au sarit in ajutor. El a fost transportat la Spitalul de Urgenta, fiind acum in afara oricarui pericol. Victima a refuzat sa discute cu echipa Pro Tv.
Agresorul, in varsta de 42 de ani, fusese anterior condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru violul unui minor si jaf. El isi ispasise deja sase ani de condamnare.

Din cauza comportamentului sau agresiv de aseara, detinutul a fost transferat in izolatorul disciplinar al inchisorii. El s-a ales cu un nou dosar si este cercetat penal pentru vatamare corporala.
Departamentul Penitenciare spune ca gardienii sunt deseori atacati de detinuti, insa acesta este calificat drept cel mai grav din ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *