Violat cu o bita si apoi omorit la Anenii Noi

Violat cu o bita si apoi omorit la Anenii NoiCruzime fără margini la Anenii Noi. Un bărbat de aproximativ 50 de ani din satul Gura Bâcului a fost violat cu o bâtă din lemn, apoi omorât în bătaie de prietenii de pahar. După ce l-au ucis cu sânge rece, suspecţii au încercat să scape basma curată. Le-au spus poliţiştilor că victima ar fi încercat să o violeze pe sora unuia dintre ei.
Victima a fost găsită de poliţişti dezbrăcată pe jumătate cu semne vizibile de moarte violentă. Potrivit oamenilor legii bărbatul a fost bătut cu bestialitate de către 4 indivizi, cu care acesta a consumat alcool. După ce au văzut că victima nu mai respiră, suspecţii au încercat să ascundă adevărul. Totuşi, stăpânul casei unde a fost găsit cadavrul a recunoscut că bărbatul a fost omorât de prietenii lui, deoarece acesta l-ar fi bătut.
În timpul audierilor şi ceilalţi suspecţi şi-au recunoscut fapta.
Vecini susţin că nu au auzit nimic suspect în ziua omorului. Ei spun că stăpânul casei deseori consumă alcool cu persoane necunoscute.
Poliţiştii susţin că victima şi unul dintre suspecţi au fost anterior condamnaţi pentru omor. Dacă se va demonstra vinovăţia lor bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 25 de ani, sau detenție pe viață.

Sursa: JurnalTV.MD

Imagini: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *