Un angajat SIS a facut spectacol la sediul politiei rutiere dupa ce a fost prins in stare de ebrietate

Un angajat SIS a facut spectacol la sediul politiei rutiere dupa ce a fost prins in stare de ebrietateDe Ziua Internaţională a Muncii a servit băuturi spirtoase, s-a urcat la volan şi a ajuns pe mâna poliţiei. Iar când a fost întrebat cine este, surpriză. Era ba „Strigoi”, ba „Chirilovici”, ba „Konkretnîi”. Şoferul buclucaş nici în ruptul capului nu vroia să îşi spună numele. Ulterior, s-a dovedit că bărbatul este angajat al Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS).
Aseară oamenii legii au oprit pentru control un automobil care se deplasa neregulamentar fără luminile aprinse.
„L-am oprit, am cerut să fie prezentate actele, dumnealui nu a reacţionat. Presupunem că se află în stare de ebrietate şi urmează să treacă expertiza alcooscopică”, a spus inspectorul Poliţiei Rutiere Anatol Susanu.
Şoferul a neglijat somaţiile poliţiştilor şi a demarat în trombă. Acesta însă s-a lovit cu maşina de un parapet. Poliţiştii l-au încătuşat pentru că a vrut să fugă şi avea un comportament agresiv. La sediul Poliţiei Rutiere persoana a prezentat date eronate cu privire la identitatea sa.
„Mă cheamă Strijenschi Vladimir Ivanovici. Numele, prenumele şi patronimicul – Alexei Mihailovici Alexandrovici. Stringoi Vladimir Ivanovici, Alexei Concretnii, scrie aşa”, a spus şoferul.
Totodată, bărbatul a refuzat să facă testul de alcoolemie.
„Pentru că a condus mijlocul de transport în stare de ebrietate dumnealui a refuzat examinarea alcooscopică şi urmează să fie atras la răspundere pentru acţiunile date”, a explicat inspectorul Poliţiei Rutiere.
Şoferul recunoaşte că a consumat băuturi spirtoase. „Am fost la prieteni şi am servit alcool”, a recunoscut şoferul buclucaş.
După mai bine de o oră s-a stabilit că tânărul este originar din muncipiului Chişinău şi este născut în anul 1986.

Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *