Imagini de pe camerele de supraveghere filmate inaintea omorului lui Krasavcic

Imagini de pe camerele de supraveghere filmate inaintea omorului omorul lui KrasavcicPRO TV a intrat in posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere in care apar mai multi tineri, intre care se presupune ca se afla si sportivul Constantin Tutu.

Din imagini se vede cum acestia au venit la un restaurant din apropierea locului crimei. Se intampla la in jurul orei 17 si 50 de minute. Ulterior, tinerii se aseaza la o masa dupa care acestora li se mai alatura alti cativa.

In jurul orei 18 si 30 de minute, acestia parasesc localul si merg spre poarta. Aici, potrivit imaginilor, de grup se apropie o masina care opreste in dreptul lor. In cateva minute, tinerii urca si ei in automobile si pornesc in directia Orheiului, unde si afla si restaurantul Doi Haiduci.

Politia din Orhei a fost informata despre omorul lui Alexei Veretco la ora 19 si 47 de minute. Anterior, avocatul barbatului care s-a predat si care a recunoscut ca l-a impuscat pe Veretco a declarat ca el si Tutu au venit din intamplare la locul crimei fiind in cautarea unui loc pentru a peterece de 1 mai.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *