Un angajat al Serviciului Grăniceri a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a lovit o maşină.

Un angajat al Serviciului Grăniceri a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a lovit o maşină.Un angajat al Serviciului Grăniceri a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a lovit o maşină. Potrivit martorilor, la doar câteva munute după accident la faţa locului au sosit câţiva colegi de serviciu, care au încercat să muşamalizeze cazul. Au scos plăcuţele de înmatriculare şi s-au făcut nevăzuţi. Din fericire, nu sunt victime. Şoferul vinovat s-a ales cu leziuni uşoare.
S-a întâmplat la intersecţia străzilor Dacia şi Băcioii Noi. Pasagerul maşinii Mercedes susţine că funcţionarul a trecut pe roşu şi a intrat direct în automobilul care circula regulamentar.
Angajatul Serviciului Grăniceri a ajuns la spitalul de urgenţă. Aici am aflat că funcţioanarul are doar 20 de ani. A refuzat să vorbească cu echipa Jurnal TV de altfel ca şi colegul care a venit în vizită.
Solicitat de Jurnal TV, ofiţerul de presă al Serviciului Grăniceri a declarat că regretă cele întâmplate şi că în urma acestui caz a fost pornită o anchetă internă. Şoferul de la Grăniceri riscă şase puncte de penalizare şi o amendă de o mie de lei.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *