Suspectul de omorul de la Ciadir-Lunga este cautat si pentru ca ar fi furat un 1500000$

Suspectul de omorul de la Ciadir-Lunga este cautat si pentru ca ar fi furat un 1500000$Principalul suspect de omorul de la Cedâr-Lunga este căutat de poliţie şi pentru că ar fi dat o spargere de un milion şi jumătate de dolari. Banii au fost sustraşi chiar din sediul filialei Unibank.

Surse din cadrul Ministerului de Interne au declarat, în exclusivitate pentru Jurnal TV, că bancherul şi-a luat familia şi a fugit deja în Ucraina.

În vârstă de 33 de ani Alexandru Ghenov a trecut hotarul moldo-ucrainean noaptea trecută în jurul orei unu. Potrivit Ministerului de Interne, bancherul şi-a luat cu el şi familia. Se presupune că aceştia au luat cu ei euro, dolari, lei şi hrivne ucraineşti, echivalentul a un milion şi jumătate de dolari. Solicitat de Jurnal TV să comenteze situaţia, preşedintele Unibank, Dumitru Ţugulschi, a ridicat din umeri.

Unibank se situează aproximativ la mijlocul clasamentului de eficienţă pentru băncile comerciale din Republica Moldova. În anul 1997 toate pachetele de acţiuni ale instituţiei au fost procurate de firma britanică „LUKoil Europe” Ltd., compania-fiică a gigantului rus petrolier „LUKoil”.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *