Au taiat lacatele de la pasajele supterane din Chisinau

Au taiat lacatele de la pasajele supterane din chisinauProtest cu scântei în toiul nopţii. Un grup de tineri au tăiat lanţul de la intrarea într-un pasaj subteran, în semn de protesc că după miezul nopţii, autorităţile închid trecerile subterane din capitală. Gestul protestatarilor a determinat paznicul să cheme poliţia.
Miezul nopţii, centrul capitalei. Toate pasajele din inima Chişinăului sunt încuiate.
În ciuda solicitărilor insistente ale protestatarilor, paznicul din pasaj nu s-a lasat convins. În consecinţă, oamenii au tăiat lăcata de la porţi.
Gestul protestatarilor a indignat paznicul, care a chemat în ajutor poliţia. Poliţiştii, însă, nu le-au reproşat nimic protestatarilor pentru faptul că ar fi descuiat forţat porţile trecerii subterane. Mai mult, aceştia au recunoscut că pasajele trebuiesc deschise.
Business-ul din subterane devine un calvar pentru pietoni, care sunt puşi în situaţia să-şi pună viaţa în pericol, traversând neregulamentar
Şi pentru ca astăzi este 9 mai şi funcţionarii publici au liber, responsabilii de la primărie nu au fost de găsit pentru a comenta situaţia creată. Dintre cele 18 pasaje din Chişinău, 15 sunt sunt arendate de agenţii economici. Doar unul dintre acestia este deschis pe timp de noapte, iar oamenii spun că asta se datorează faptului că în apropiere se află un cazino.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *