Un pieton a fost accidentat mortal in Chisinau

Un pieton a fost accidentat mortal in ChisinauÎn seara zilei de 13 mai curent, la intersecţia străzilor Băcioii Noi cu Dacia, un automobil de model Dacia a tamponat violent un bărbat ce traversa intersecţia neregulamentar. La faţa locului de urgenţă a fost solicitată intervenţia poliţiei rutiere şi a medicilor. Victima în vârstă de 49 de ani, originară din raionul Teleneşti, în stare gravă a fost transportată la spitalul de urgenţă unde mai târziu a decedat din cauza leziunilor corporale grave primite.

Poliţiştii au constatat că şoferul automobilului în vârstă de 38 ani, domiciliat în Sângera, se deplasa regulamentar şi nu se afla în stare de ebrietate. El este angajatul unei agenţii de taxi din Sângera. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în scopul constatării tuturor circumstanţelor şi acumulării probelor concludente. Şoferul automobilului riscă închisoare de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

În contextul dat, Comisariatul general de poliţie al mun. Chişinău reaminteşte tuturor participanţilor traficului rutier de a respecta întocmai regulile de circulaţie pe străzile capitalei.

Serviciul informare şi relaţii cu publicul al CGP mun.Chişinău

Un pieton a fost accidentat mortal in ChisinauUn pieton a fost accidentat mortal in Chisinau

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *