Un TIR a intrat intr-o casa la Mindresti Telenesti

Un TIR a intrat intr-o casa la Mindresti TelenestiA intrat în casă cu tirul. Şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe carosabil. În rezultat, gardul, câţiva copaci şi anexa unei locuinţe au fost parţial distruse. S-a întâmplat în dimineaţa acestei zile în satul Mândreşti, raionul Teleneşti. Poliţiştii spun că şoferul nu se deplasa cu viteză şi nici nu era în stare de ebrietate, ci mai degrabă obosit şi a aţipit la volan. Nimeni nu a avut de suferit în rezultatul accidentului.
Accidentul s-a produs în jurul orei 9 dimineaţa. Tirul nu venea de departe. Acesta ar fi staţionat câteva zile lângă o sală de banchete din Mândreşti, servind drept frigider pentru produsele alimentare. Şoferul în vârstă de 48 de ani, nu a parcurs nici 200 de metri când s-a proiectat în anexa unei locuinţe unde erau depozitate cereale. Proprietarii spun că nu erau acasă când s-a produs accidentul. Se pare că unicul martor a fost vecinul.
Acesta mai spune că şoferul este originar din satul vecin, Budăi. Camionul însă a fost transportat într-un alt sat din vecinătate. Poliţiştii ne-au declarat că şoferul nu consumase alcool. În urma accidentului acesta s-a ales doar cu leziuni uşoare. Chiar şi aşa el riscă o amendă de până la o mie de lei şi şase puncte de penalizare. La aceasta se adaugă şi reparaţia camionului, dar şi a pagubelor pricinuite proprietarilor casei din Mândreşti.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *