Un tinar a fost ucis in Rusia

Tânărul ucis in bătaie a fost înmormântat astăzi. Accidentul Sa întâmplat chiar pe o stradă in Sankt-Petersburg. Băiatul era in vârsta de 23 de ani si era din satul Ursoaia, Căușeni. El era un student la facultatea de drept, plecanduse in Rusia sa câștiga bani pentru a achita contractul la universitate.

Victor a fost condus astăzi pe ultimul drum de colegii de universitate, rude si prieteni.

Plecase la Sankt Petersburg acum câteva luni pentru ca mama sa, care-l crescuse singura, nu mai avea bani sa-i achite contractul la universitate.

Tanarul a fost omorât in noaptea de 8 spre 9 mai. Unul dintre bărbații care lucrau împreuna cu el povestește ca atunci au ieșit de la munca aproape de miezul nopții si au mers la stația auto sa ia un taxi.

Totul a durat doar câteva minute, după care agresorii au dispărut. Printre cei agrești era si fratele lui Victor care a scăpat nevătămat.

Victor si un alt coleg au ajuns la spital inconștienți, in stare grava.

Tanarul a fost adus, sâmbăta acasă, in sicriu, in timp ce colegul sau rânit se afla încă in spitalul din Sankt Petersburg in stare grava. Cei care l-au cunoscut sunt șocați.

Colegii lui Victor spun ca au aflat ca agresorii ar fi fost reținuți, dar deocamdată nu au fost informați oficial despre asta.

Surasa: ProTV.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *