Bărbat condamnat la închisoare pentru violenţă în familie.

Va face puşcărie următoarele 365 de zile pentru violenţă în familie. Un bărbat de 49 de ani din capitală a fost condamnat la un an de închisoare pentru că îşi bătea nevasta.

 

Potrivit procurorilor, începînd cu luna noiembrie 2011 pana in luna ianuarie curent, inculpatul si-a bătut periodic soția, cauzîndu-i leziuni corporale de diferita gravitate. Relațiile dintre eii erau tensionate deja de multa vreme pentru că bărbatul nu avea un loc de muncă.

Soții locuiau într-un apartament de pe strada Puskin din capitală la care s-au acumulat datorii la serviciile comunale. Atunci cînd soția încerca sa vorbească cu șotul ei despre vînzarea apartamentului si achitarea datoriilor începeau conflictele dintre cei doi. Acesta o bătea si in cazul in care femeia refuza sa-i dea bani. După ultimul incident, bărbatul a chemat ambulanţa.

Acesta le-a spus medicilor că soţia sa este bolnavă psihic şi a încercat să se arunce de la balcon. Femeia a stat timp de o săptămână la spitalul de psihiatrie, după care medicii au demonstrat că victima are discernământ. Totodată, oamenii legii au stabilit că femeia a cerut de mai multe ori ajutorul poliţiei, după ce fusese maltratată de bărbat. Inculpatul şi-a recunoscut vină.

 

video Prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *