(Video) Împușcături în aceasta dimineața la Ialoveni

În această dimineața pe la orile 04.30, Un bărbat de 54 de ani a fost împușcat în gît după care a murit pe loc, iar un tânăr de 24 de ani a fost rănit în abdomen. Totul s-a întîmplat într-un local din preajma unei stații PECO din Ialoveni, informează serviciul de presă al MAI. Băiatul rănit a fost transportat de urgență la spital.

Martorii au anunțat poliția. Cel care a tras a fugit de la locul faptei, însă oamenii legii au reușit să-l identifice. Acesta s-a dovedit a fi Valeriu Canuda, născut în anul 1972, locuitor al satului Sociteni (Ialoveni). Între el și cele două victime s-a iscat un conflict, în urma căruia suspectul a tras câteva focuri de armă.

Agresorul a fugit de la locul crimei cu automobilul sau de model BMW si cu arma pe care nu se știe, încă, daca o deținea legal. În acest context, agresorul a fost dat in căutare, iar poliţia a solicitat ajutorul cetățenilor pentru ca acesta sa fie găsit.

Dacă va fi dovedită vinovîţia persoanei date, el riscă privaţiune de libertate timp de 25 de ani.

Video: Prime.md

video JurnalTV

Oamenii legii afirmă că suspectul ar fi un prieten de-al victimelor şi aceştia ar fi consumat împreună băuturi alcoolice. Poliţia mai precizează că bănuitul este deosebit de periculos. Autorităţile au instalat mai multe filtre prin ţară şi speră să-l reţină în cel mai scurt timp pe bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *