Două accidente mortale în Duminica Mare!

Un tînăr de 30 de ani, originar din satul Cîrpeşti, raionul Cantemir, a murit, duminică seara, într-un accident rutier produs din cauza excesului de viteză. Şeful Poliţiei Rutiere Cantemir, Victor Butuc, a declarat că maşina pe care o conducea tânărul s-a răsturnat într-o curbă, în apropierea satului Baimaclia, în jurul orei 22.00.

Şoferul a decedat pe loc. Doi pasageri, în vârstă de 19 şi 22 ani, au fost transportaţi la spital.
Pasagerul de 22 de ani era cumnatul şoferului, iar băiatul de 19 ani, originar din satul Tartaul, din acelaşi raion, un prieten. Ambii s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale.
Tot duminică, în raionul Râşcani, o maşina de model Vaz 2107, mergând pe contrasens, s-a ciocnit cu un vehicul de model Toyota Hiace. Un minor de 17 ani a murit. Accidentul s-a produs în jurul orei 20.45. Şeful Poliţiei Rutiere Râşcani, Valeriu Costaş, a declarat că şoferul care a provocat coliziunea are 18 ani şi a obţinut permisul de conducere de 3 luni. Tânărul s-a ales doar cu un şoc puternic. Acesta era verişor cu băiatul decedat. Şoferul automobilului de model Toyota, în vârsta de 53 de ani, s-a ales cu răni uşoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *