Un locuitor al oraşului Comrat, reținut pentru că a aruncat obiecte interzise pe teritoriul penitenciarului.

Colaboratorii Penitenciarului nr.1-Taraclia au reţinut, în noaptea de 2 iunie curent, un locuitor al oraşului Comrat, care a aruncat obiecte interzise pe teritoriul penitenciarului.

În urma unui control pe teritoriului instituţiei a fost depistat şi ridicat un ciorap în care se afla ascuns un pachet de ţigări ce conţinea o cantitate de masă vegetală mărunţită de culoare verde şi două nuci în care era camuflată o altă cantitate de substanţă ce se presupune a fi marijuana.

În aceeaşi zi,la Penitenciarulnr.16-Pruncul s-a încercat o tentativă asemănătoare. Astfel, la un tînăr de 18 ani originar al oraşului Vadul lui Vodă a încercat să introducă într-un un pacheţel cu praf de culoare albă, învelit cu lipici transparent, cu lungimea aproximativ 1,5 cm, camuflat într-un colac.

Şi colaboratorii Penitenciarului nr.5-Cahul, au contracarat la 1 iunie o tentativă de a introduce în penitenciar a unei cartele SIM dosită într-un pachet de ţigări. Cartela urma a fi transmisă unui deţinut de 23 de ani, condamnat la 18 ani privaţiune de libertate.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *