(video) Șoferul microbuzului a fost amendat

Șoferul de pe microbuzul 175, care a fost surprins ieri traversând la roșu, a fost sancționat. Acesta a fost amendat cu 600 lei și a primit 2 puncte de penalizare.

Potrivit sursei, șoferul este din Orhei și are 43 de ani. Acesta a fost amendat cu 500 de lei și 2 puncte de penalizare pentru că a trecut la culoarea roșie a semaforului și cu 100 de lei pentru că a oprit în intersecție. Antonina Talpă a menționat că la stabilirea amenzii s-a luat în calcul anumite circumstanțe atenuante: bărbatul este tatăl a 5 copii minori.

Pe parcursul săptămânii trecute au avut loc două accidente foarte grave cu implicarea microbuzelor. În primul caz, pe 29 mai, accidentul a avut loc în Capitală. 17 persoane au ajuns la spital, iar şoferul microbuzului de pe ruta municipală 110 se află în comă. Pe 1 iunie, în apropierea lacului Dănceni, r.Ialoveni, o autocisternă s-a tamponat cu un microbuz în care se aflau 16 persoane. Accidentul s-a soldat cu 4 morţi, printre care şi un copil, iar 11 oameni sunt spitalizaţi.

Sursa: UNIMEDIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *