Omor grav pentru bani!

Un tînăr şi complicele acestuia au fost condamnaţi pentru tentativă de furt, tîlhărie şi omor la 18 ani şi respectiv la 13 ani şi 6 luni de închisoare.

Potrivit sentinţei, în octombrie 2011, tinerii cu vîrste de 32  şi respectiv 20 ani, au mers la o bază de materiale pentru construcţii din Cahul, la care unul dintre inculpaţi activa în calitate de hamal şi se cunoştea bine cu paznicul.

După ce au servit băuturi alcoolice împreună cu paznicul, i-au aplicat acestuia lovituri cu o piatră în regiunea capului, în rezultatul cărora victima a decedat pe loc, apoi au sustras din safeu peste 25 mii lei.

Inculpatul care activa în calitate de hamal a fost condamnat şi pentru că la începutul lunii octombrie 2011, după ce a îmbătat alt paznic, a pătruns în magazinul ce aparţine aceleiaşi firme de unde a încercat să sustragă din safeu 2000 lei, însă nu a putut deschide safeul şi a plecat.

Inculpaţii urmează să achite 75 mii lei paguba morală în beneficiul reprezentantului victimei şi 15 mii lei prejudiciul material firmei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *