Tamponare cu o ambulanţă, un copil rănit (Video)

Accidentul s-a produs in aceasta dimineața în centrul capitalei. În urma impactului, a avut de suferit numai un copil care se afla in autoturism. Micuțul a fost dus la spital cu traumatisme ușoare. Politia investighează cazul. Șoferul ambulantei spune ca avea girofarul pornit, iar martorii îl contrazic.

Ambulanta tocmai luase un bărbat care a făcut infarct şi îl transporta la spital. Calea i-a fost tăiata la intersecția străzilor Vlaicu Părcălab si Kogălniceanu de o mașina care venea pe drumul central şi care s-a izbit în plin de ambulanta. Șoferul de la Urgenta spune ca avea girofarul pornit.

Unii trecători spun ca girofarul nu era pus in funcțiune în momentul accidentului.

Ambii șoferi nu au avut de suferit. Pacientul din ambulanta a fost preluat de o alta mașina de la Urgenta. Singurul rănit în accident a fost un copil, în vîrsta de cinci ani, care se afla in automobilul ce s-a izbit de ambulanta. Micuțul s-a ales cu o contuzie cerebrala şi a fost dus la spital pentru a face analize.

Politia încearcă sa afle cine se face vinovat de accident. Autoturismul avea asigurare Casco.

Ultimul accident cu implicarea unei ambulante in capitala a avut loc in urma cu doua saptamani. Atunci o mașina ce transporta o punga cu sânge pentru o intervenție chirurgicala s-a răsturnat pe loc drept.

Video: ProTV.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *