Extasy, heroină şi alte droguri sintetice camuflate în cornete de vafe

Gardienii de la Penitenciarul nr.9-Pruncul au depistat pastile Extasy şi o substanţă de culoare cafenie asemănătoare cu heroina, camuflate în cornete de vafe.

Dupa cum se mentioneaza intrun comunicat de presa al Departamentului Institutiilor Penitenciare, un cetăţean de 25 de ani s-a prezentat la Penitenciarul nr.9-Pruncul pentru a transmite un colet cu produse alimentare unui condamnat în vîrstă de 33 de ani, judecat în baza art.190 al.3 Cod Penal la 6 ani de detenţie.

În acesta colaboratorii penitenciarului au depistat şi au ridicat o pastilă de culoare verde asemănătoare cu Extasy şi o substanţă de culoare cafenie asemănătoare cu heroina, camuflate în cornete de vafe.

Un alt caz a avut loc in ziua de duminica, 10 iunie. Cand un cetăţean ce se deplasa cu un taxi a aruncat peste zidul de protecţie al penitenciarului un obiect sferic.
Paza Penitenciarului nr.9-Pruncul a reusit sa stopeze automobilul dat. În automobil se aflau patru persoane de 19 şi 29 de ani.

La întreprinderea acţiunilor de verificare a zonei interzise de pe teritoriul penitenciarului a fost depistată şi ridicată o lămîie învelită cu lipici, în care era camuflat un pacheţel de folie de aluminiu ce conţinea o cantitate de praf alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *