A fost făcut portretul robot al asasinului de la Durlești!

Asasinul de la Durlești are vârstă de 35-45 de ani, este șaten, are între 1,70 – 1,80 m înălțime și are nasul turtit, ca la boxeri. Informația a fost anunțată acum câteva clipe de MAI. „Recent a fost găsit un martor care a avut contact vizual cu făptuitorul. A fost interogat și confom depoziției lui a fost format foto-robotul. Apelăm la populație să ne spună dacă au anumite informații.

Martorul nu este din cercul de cunoscuți al niciunuia din decedați, dar a avut contact cu unul dintre ei cu câteva zile înainte. Pe criminal l-a văzut în unul din cazurile de omor”, a declarat șeful adjunct al Direcţiei Poliţie Criminală a Departamentului Poliţie al Ministerului de Interne, Alexandru Pânzari, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit oamenilor legii, asasinul locuiește sau lucrează la Buiucani. „Avem mai multe materiale care indică faptul că presupusul infractor locuiește la Buiucani. În special poate fi vorba despre strada Vasile Lupu, Buiucanii Vechi și strada Ialoveni, în zona aceasta”, a precizat Pânzari.

Totodată, Pânzari a declarat că cel pe care poliția îl suspecta de comiterea omorului de la Durlești, Gheorghe Inculeț, a decedat încă în 2007. „Și medicii, și mai mulți specialiști indicau spre faptul că Inculeț poate fi făptașul”, a menționat omul legii.

Referitor la portretul robot al suspectului, Alexandru Pânzari a precizat că există o doză de probabilitate, întrucât nu se știe cât de bine l-a memorizat martorul pe criminal și cât de bine a transpus specialistul imaginea pe hârtie.

MAI apelează la toți cei care cunosc anumite informații care ar fi de folos anchetei să contacteze poliția la 902. Oamenii legii garantează anonimatul. Persoanele care vor oferi informații care ulterior se vor adeveri vor fi remunerate. Potrivit MAI, „suma nu este una dintre cele mai mici”.

Acum un an, doi tineri de la Durleşti, Olga (15 ani) şi Ilie (19 ani), au fost omorâţi cu sânge rece în apropierea mănăstirii Sfântului Andrei din localitate. Ambii au fost împușcați în cap. Fata a fost găsită moartă în salonul maşinii, iar băiatul – în portbagaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *