Bătută şi aruncată în beci! (Video)

O fetiță de 7 ani din satul Cușmirca, raionul Șoldănești, a fost bătută cu bestialitate de către propria mamă și aruncată în beci, împreună cu un câine.

Conform impulstv.com, motivul bătăii ar fi fost că micuța i-a permis unei fetițe din vecinătate să ia din casă 70 de lei. Potrivit șefei grădiniței din localitate, Parascheva Ursu, vânătăile copilei au fost depistate de către sora medicală a instituției, în timpul unui control medical.

Șefa grădiniței spune că fetița de 7 ani era plină de vânătăi, iar în cap avea o mulțime de cucuie. Fetița le-a spus educatorilor că mama sa a bătut-o cu o curea, iar mai apoi a închis-o în beci, împreună cu un câine.

Potrivit primarului localităţii, Alexei Coadă, mama copilei consumă frecvent alcool şi de mai multe ori a fost preîntâmpinată că va fi lipsită de drepturile părinteşti. De fiecare dată, femeia promitea că nu va mai bea şi va avea grijă de copii. La scurt timp, însă, femeia îşi uită promisiunile.

Asistenta socială din localitate susţine că familia respectivă face parte din categoria familiilor vulnerabile din Cuşmirca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *