Cinci hoti prinsi in flagrant cand spargeau o locuinta. (Video)

Vineri dimineata cinci hoti au fost prinsi in flagrant chiar in momentul cand acestia dadusera o spargere intr-o casa din localitatea Cricova. Suspectii au actionat cand proprietarul dormea in propria locuinta. Politistii aveau informatii ca cei cinci suspecti sunt anterior judecati, si îşi desfăşurau acţiunile, în special pe teritoriul raionului Călăraşi

Cei cinci suspecti, cu vârste cuprinse între 24 și 28 de ani, erau filati cateva luni de politistii Direcţiei combatere a crimei organizate care spun ca aceasta grupare este suspectata de zeci de spargeri. Asa ca i-au prins in flagrant.

Astfel, pe 15 iunie, aproximativ la ora 00:30, ofiţerii DCCO, în comun cu angajaţii PG, au reţinut, în flagrant delict, membrii grupării, care intraseră deja în gospodăria din Cricova. S-a stabilit că, persoanele date au pătruns în interiorul casei, prin forţarea geamului şi au încercat să atace proprietarul, pentru a-i sustrage bunurile. În timpul reţinerii toate aceste persoane au opus rezistenţă iar unul a încercat să fugă.

În urma cercetării la faţa locului şi a percheziţiei corporale a «oaspeților nedoriți», poliţiştii au depistat: cagule şi mănuşi, o rangă metalică, o baionetă, o puşcă de vânătoare cu ţeava şi patul retezat.
Dacă vinovăţia acestora va fi demonstrată în instanţă, bărbaţii riscă pedeapsă cu privaţiune de libertate de la 10, la 15 ani.

De la începutul anului curent au fost înregistrate 69 de tâlhării, 67 dintre care au fost descoperite, două fiind documentate în flagrant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *