Moldoveni reţinuţi în România pentru furtul maşinilor de lux. (Foto)

Mai mulți moldoveni fac parte dintr-o grupare care se ocupa cu furtul automobilelelor de lux din capitala României, București. Autoritățile române au organizat descinderi în mai multe locații din Iași, pentru a pune mâna pe hoți.

Autoturismele, toate BMW-uri X6, erau depozitate într-un garaj din Piața Unirii din Iași, scrie bzi.ro.

Descinderi au loc și în cartierul Păcurari din Iași, unde se află locuințele hoților, în total patru locații. Din grupare fac parte mai mulți moldoveni, care și-au dat identități false către Poliție. Oamenii legii au găsit și un Volkswagen Passat, care se pare că era folosit pentru transportul hoților.

Garajul unde erau depozitate vehiculele furate a fost închiriat acum trei luni. Când deschideau garajul, spun martorii, zona era foarte atent monitorizată de membrii grupării pentru a-și ține departe „afacerea” de ochii curioșilor.

Unul dintre care a fost implicat şi în atentatul cu maşină capcană asupra preşedintelui Federaţiei de Tenis, Igor Ţurcan.

Este vorba de Robert Gârleanu, care este suspectat că ar fi autorul unui triplu asasinat produs acum 11 ani. Gruparea criminală al cărui adjunct este, ar fi implicată şi în lichidarea lui Igor Ţurcan. Cel de-al doilea este Vladislav Pânzari, reţinut şi anterior pentru furt de maşini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *