Salvarea l-a costat propria viață, dupa ce a încercat să-și salveze iubita! (Video)

Tragedia s-a întămplat în această dimineață pe un lac din capitală. Martorii spun că tinerii erau pe o saltea. Fata s-a alunecat și a cazut în apă. Băiatul a sărit după ea și a scos-o la suprafață apei, însă el nu a mai avut puteri să înoate la mal.

Totul s-a petrecut în jurul orei cinci dimineața pe un iaz din sectorul Rîșcani al capitalei. Fata a cazut de pe salteaua gonflabila pe care pluteau cei doi tineri, fiind înghițita de ape. Fara a sta mult pe ganduri băiatul, în varsta de 20 de ani, a sarit după ea și a reusit să o salveze. El însa nu a scapat cu viata.

Tanara a fost dusă la Spitalul de Urgenta, fiind înternata în secția Reanimare. Medicii spun ca pacienta este acum în afara oricarui pericol.

Cadavrul a fost recuperat din apa lacului și a fost transportat astazi la Soroca, de unde era tanarul. El făcea studii la Chisinau, împreuna cu fata pe care o salvase. Mama tanarului munceste la Moscova și revine astazi acasă. Vecinii ei spun că femeia iși luase biletul cu o luna în urma. Ironia sortii a facut ca aceasta să revina în țară tocmai în ziua în care fiul ei a murit. Baiatul era singurul său copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *