A furat materiale de construcții.

A intrat ilegal pe teritoriul unei întreprinderi din oraș după miezul nopții și nu a plecat de aici cu mîna goală, ci cu instrumente de construcție în valoare de 15.000 de lei.

Este vorba de „aventura” nocturnă a unui cetățean originar din localitatea Crihana Veche, care vineri seara a pătruns pe teritoriul acestei întreprinderi cu gîndul să-și facă bani de buzunar din vînzarea lucrurilor pe care se bănuiește că le-a sustras.

La scurt timp colaboratorii CPR Cahul l-au identificat, pornind o cauză penală pe numele acestuia în baza articolului 186.2 Cod Penal. Bunurile au fost recuperate, la moment acestea se află în custodia poliției, în calitate de corpuri delicte, pînă la finalizarea anchetei, apoi acestea vor fi restituite proprietarului.

Oamenii legii subliniază că pe lîngă depistarea, reținerea și tragerea la răspundere a infractorilor, unul dintre obiectivele principale prevăzute de reforma și restructurarea MAI o constituie acordarea unei atenții sporite restituirii prejudiciului material victimelor/ păgubiților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *