Atenţie la procurare biletelor de turism! (Video)

Poliţia a descoperit, recent, nereguli în activitatea unei companii, care prestează servicii de turism în străinătate. O schemă de escrocherie, practicată de către angajaţii unei firmei, în care activau cetățeni ai Ucrainei şi a Moldovei, a fost demascata de polițiști.

Angajații firmei fiind instruiţi în racolarea clienţilor, de la care percepeau, prin înşelăciune, sume cuprinse între 400 de euro şi 15.000 de euro. În schimbul acestor bani, victimelor li se promitea odihnă în ţări cu bogate tradiţii turistice. Anchetatorii au stabilit că escrocii activau, în special, în centre comerciale, având misiunea să identifice şi să atragă la aşa-zise traininguri victimele potenţiale.

Persoanelor care s-au lăsat ademenite, ulterior, le erau prezentate imagini foto şi video cu locaţiile de odihnă promovate, după care se încheiau pseudo contracte, în numele companiei Parmato LLP, cu sediul în Marea Britanie, fiind încasate sume impunătoare de bani. Este de menţionat faptul că Parmato LLP nu cunoaşte despre existenţa acestor contracte, inclusiv despre activitatea SRL Parmato Grup în R. Moldova.

Poliţia face un apel către cetăţenii care au avut de pătimit în urma acţiunilor companiei Parmato Grup şi a angajaţilor acesteia, să ia legătura cu ofiţerii DIF, la numerele de telefon – 022 254844 , 069 296 663 şi 068 858 621 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *