Produs cu termin expirat într-un supermarket din capitală. (Video)

O vânzătoare dintr-un supermarket din capitală recunoaşte că vinde bucate cu termen de valabilitate expirat. Femeia susţine că este pusă în situaţie să mintă ori de câte ori cumpărătorii întreabă dacă o salată sau alta este proaspătă.

Contrar tuturor normelor, bucatele uşor alterabile stau în vitrină câte două zile, chiar dacă pentru unele dintre ele termenul de valabilitate este de şase ore. Vicedirectorul supermarketului dezminte acuzaţiile şi declară că este vorba de o răfuială.

Olga Moisei lucrează bucătăreasă din anul 2010 la un supermarket din sectorul Buiucani. Acum câteva luni, aceasta a fost transferată la un alt magazin din aceeaşi reţea, dar deja în funcţie de vânzătoare. Femeia spune că în fiecare dimineaţă i se aduc salate alterate, ornamentate cu verdeaţă proaspătă. Administraţia supermarketului neagă cu vehemenţă acuzaţiile.

Totuşi, angajata magazinului susţine că nu va ceda până când nu va demonstra realitatea despre comercializarea salatelor ornamentate cu termen expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *