Un micuţ de doar 2 ani a căzut şi a murit de la etajul 3!!! (Video)

Un copil de doi ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul trei. Tragedia s-a întâmplat în această dimineață, în sectorul Buiucani. Micuțul a fost lăsat fără supraveghere, chiar dacă în apartament era mama şi bunica acestuia.

Vecinii spun că mama sa l-a lăsat singur pentru câteva minute și a mers la bucătărie. Copilul a luat un scaun și a urcat pe geam. Peste câteva minute, micuțul zăcea deja pe pavaj.

Copilul a căzut de la o înălțime de aproximativ 7 metri.

Cei care au chemat ambulanța au fost lucrătorii din pe un șantier din preajmă. După o oră în care medicii au încercat să-l salveze, copilul a murit în secţia Reanimare a spitalului de Urgenţă.

Atât mama copilului cât şi bunica lui sunt în stare de şoc. De atâta durere femeile nici nu au fost în stare să dea explicaţii poliţiei care a venit să examineze circumstanţele tragediei.

Acesta nu este primul caz în care copii lăsaţi fără supraveghere cad de la înălţime. În septembrie anul trecut un băiat de cinci ani a căzut de la balconul etajului patru şi a murit. Mai norocos a fost un copil de un an şi jumătate, care a căzut de la etajul trei în luna august a anului trecut şi a supravieţuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *