Şi-a dat foc la gospodărie după o ceartă cu soţia.

Gest extrem al unui bărbat din localitatea Ivanovca, raionul Hâncești. În urma unui scandal de familie, acesta a dat foc la casă.

Potrivit DSE, incidentul a avut loc în după amiaza zilei de ieri, 19 iunie. Pompierii au fost solicitați după-amiază, aproximativ în jurul orei 15:00.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. Pentru că flăcările amenințau și acareturile din jur, reprezentanții Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale Hâncești au solicitat ajutorul colegilor lor de la Nisporeni.

După minute în șir de luptă cu pălălaia, pompierii au reușit să localizeze și ulterior să stingă definitiv focarul. Potrivit estimărilor DSE, flăcările au distrus peste 50 la sută din casă, inclusiv bunurile din interior și mașina familiei.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit de pe urma incidentului. Potrivit martorilor, citați de curierul.md, vinovat de producerea incendiului ar fi gospodarul casei. Acesta s-ar fi certat rău cu soția sa și a hotărât să-și incendieze casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *