[Update] Un şofer de maxi-taxi a eşit la rută fără acte necesare şi a făcut accident!

Două persoane au fost rănite, după ce microbuzul de pe ruta 115 în care se aflau s-a tamponat de un alt microbuz de pe ruta 188. Accidentul a avut loc acum două zile la intersecţia străzilor V. Ungureanu şi Grenoble din Chișinău, însă a fost anunțat astăzi de Comisariatul General de poliție.

 

Potrivit primelor investigaţii, vinovat de producerea accidentului se face şoferul microbuzului 115, un tânăr de 22 ani, locuitor al raionului Ialoveni. Acesta a lovit microbuzul de pe ruta 188, condus de un bărbat în vârstă de 62 ani.

În cadrul verificărilor, agenţii rutieri au depistat nereguli grave în privinţa şoferului de 22 ani. Acesta avea categoria respectivă de conducere a mijlocului de transport,  dar nu avea stagiu în activitate de cel puţin 3 ani. Totodată,  s-a stabilit că în ziua respectivă, şoferul nu a fost supus examinării medicale, iar pe foaia de parcurs era aplicată ştampila medicului şi mecanicului pentru două zile înainte.

Oamenii legii au sesizat au sesizat instiuţiile abilitate pentru tragerea la răspundere a șoferului și administratorilor acestei rute.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *