Microbuz de pe ruta 126 implicat în accident

Debandada provocată de şoferii de maxi-taxi continuă. De această data, conducătorul unui microbuz de pe ruta 126 nu a cedat trecerea şi a lovit un autoturism model Mazda. S-a întâmplat în sectorul Buiucani al capitalei. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Şoferul vinovat s-a ales cu o amendă de opt sute de lei şi cinci puncte de penalizare.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Neculce şi Belinski. Şoferul automobilului model Mazda povesteşte că circula regulamentar în momentul în care a fost lovit de microbuz.

Poliţia, însă, are altă versiune.

La scurt timp după impact, un alt şofer a vrut să treacă pe lângă vehiculele avariate, dar ghinion.

Impactul a creat dificultăţi în trafic.

Precizăm că în ultima luna în ţară s-au produs mai multe accidente din vina şoferilor de microbuz. Cel mai grav s-a soldat cu decesul a şase oameni. S-a întâmplat după ce şoferul microbuzului nu a cedat trecerea unui camion ce transporta lapte . Un alt accident s-a produs acum o lună, în capitală. Şoferul unui maxi-taxi de pe ruta 110 a ignorat regulile de circulaţie şi s-a tamponat cu un autoturism. În urma tragediei, şoferul în vârstă de 29 de ani a murit, iar alţi 17 pasageri au fost răniţi.

Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *