Asasinul de la Logănești a fost descoperit abia acum, după mai bine de 10 ani de la producerea acestuia.

Vinovatul unui omor fioros a fost desoperit de către organele de poliţie după mai bine de 10 ani de la producerea acestuia. Recent, inculpatul a fost condamnat la ani grei de puşcărie.

Istoria îşi are începutul în toamna anului 2001, când corpul neânsufleţit al unei tinere cu semne de moarte violentă a fost descoperit la marginea drumului ce duce spre Logăneşti, scrie curierul.md.

Mulţi ani asasinul nu a fost de găsit, până în luna februarie a anului curent, când organele abilitate au reţinut un suspect, care în urma cercetărilor penale, a recunoscut că se face vinovat de omorul fetei, săvârşit după ce, petrecând o noapte împreună, s-au certat din cauza banilor. Bărbatul a lovit-o cu un băţ provocându-i leziuni corporale grave care au şi dus la deces.

Speriat de cele întâmplate, tânărul a înscenat un viol, lăsând victima pe marginea drumului cu hainele sfâşiate, cu gândul că nimeni nu îl va bănui pe el şi nu-i va mai da de urme.

Mai bine de zece ani acesta s-a eschivat de la răspunderea penală, recunoscând că a trăit cu acest coşmar şi regretă cele săvârşite.

Potrivit procurorului din Hânceşti, Ovidiu Scutelnic, pentru omorul săvârşit, inculpatul a fost condamnat recent la închisoare pe un termen de 12 ani.

Sursa stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *