Un autobuz cu numere de inmatriculare ruse a lovit mortal un pieton in Chisinau

Un autobuz cu numere de inmatriculare ruse a lovit mortal un pieton in ChisinauUn bărbat de aproximativ 50 de ani a decedat la spital după ce a fost lovit de un autobuz cu numere de înmatriculare ruseşti. Accidentul s-a produs la miezul nopţii pe o stradă secundară care uneşte strada Vasile Lupu cu strada Alexandrescu din sectorul Buiucani al Capitalei.

Martorii susţin că de producerea accidentului se face vinovat şoferul autobuzului.

„Am auzit un zgomot, când bărbatul a fost lovit de autobuz. El a căzut, iar autobuzul a mers mai departe. Am văzut cu ochii mei ce s-a întâmplat, a declarat un martor.
„Eu mă aflam în preajmă, stăteam aşezată pe un scaun. Sunt prima persoană care s-a apropiat de bărbatul lovit de autobuz”, susţine un alt martor.
În autocarul înmatriculat în Rusia se aflau aproximativ 20 de persoane care au participat la o expoziţie ce a avut loc ieri, la Centrul „Moldexpo”. Pasagerii susţin că şoferul nu poartă nicio vină.

„Vă spunem imediat numărul maşinii care l-a lovit pe acest bărbat. Autobuzul mergea alături”, asigură oamenii prezenţi la faţa locului.

„Şoferul nu este vinovat. Autobuzul circula cu viteză mică, iar acest bărbat a ieşit de printre tufari. Autobuzul mergea cu 5 km la oră, deoarece se afla la cotitură”, a mai declarat un martor.
Şoferul autobuzului implicat în accident a refuzat să facă comentarii.
Şi poliţiştii aflaţi la faţa locului au refuzat să comenteze cazul.

Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *