[Undate] Un automobil s-a izbit de un copac linga satul Bucovat r. Straseni Un pasager a decedat in minele medicilor (Video)

Un automobil s-a izbit de un copac linga satul Bucovat r. Straseni Un pasager a decedat in minele medicilorAccident teribil pe şosea! Un tânăr a murit în braţele medicilor de la Ambulanţă, iar altul se zbate între viaţă şi moarte la spital. Asta după ce maşina în care se aflau s-a izbit într-un copac. În accident a mai fost implicat un automobil, însă şoferul acestuia a avut noroc şi s-a ales doar cu câteva răni uşoare. Tragedia s-a produs în această după-amiază în apropiere de satul Bucovăţ, raionul Străşeni. Vă atenţionăm că urmează imagini şocante.
În maşina distrusă se aflau trei persoane. Medicii au luptat mai bine de 20 de minute în continuu pentru a-l readuce la viaţă pe pasagerul, care se afla pe bancheta din spate, însă eforturile acestora au fost zadarnice. Şoferul are şanse să supraveţuiască şi asta datorită faptului că i-a fost acordat ajutor medical la doar un minut după producerea accidentului. O ambulanţă a ajuns la faţa locului după ce fusese chemată pentru altă urgenţă în satul Bucovăţ.
Zeci de curioşi s-au oprit pentru a afla ce s-a întâmplat. Aceştia au rămas şocaţi când au văzut maşina făcută zob şi trupurile zăcând la pământ.
Nu se ştie dacă cei trei tineri consumase alcool înainte de a se porni la drum şi nici cu ce viteză se deplasau. Însă, în maşină a fost găsită o sticlă cu vin destupată. Imediat după accident, şoferul BMW-ului a scos plăcuţa de înmatriculare a maşinii şi a refuzat să fie filmat.
La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, care investighează cauzele exacte ale producerii accidentului.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *