[update] Mamă de 27 de ani şi-a aruncat copiii de la etajul 15! (Video)

Mamă de 27 de ani şi-a aruncat copiii de la etajul 15!Caz revoltător în Rusia. O mamă şi-a aruncat copiii de 4 şi 7 ani de la etajul 15 al blocului în care locuiau. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Dolgoprudnîi, o suburbie a Moscovei. Motivul absolut aberant al crimei pare fi relaţia tensionată a mamei cu tatăl copiilor. 

Poliţia moscovită a arestat-o pe mama de 27 de ani care şi-a aruncat propriii copii de la etaj. În timpul reţinerii, femeia a opus rezistenţă şi a avut un comportament ciudat. Potrivit autorităţilor ruse, odioasa crimă s-a petrecut într-o familie destul de îndestulată, care nu era în atenţia organelor de drept sau a asistenţilor sociali. În momentul când s-a întâmplat tragedia, tatăl copiilor nu era acasă. Se pare că femeia era conştientă de acţiunile ei. Familia locuia la etajul 8 al blocului, însă, mama şi-a luat cei doi băieţei şi a urcat cu ei la etajul 15, a deschis geamul de pe scară şi şi-a aruncat fiii unul după altul.

Martorii povestesc că după crimă, femeia spunea că nimeni nu are nevoie de ea, iar copiii sunt nişte îngeraşi care trebuiai să zboare. Ea a mai spus că se săturase de micuţi şi a hotărât să scape de ei.

Anchetatorii au aflat că femeia se gândea în ultimul timp să divorţeze de soţul ei. Mama ucigaşă urmează să fie supusă unui control psihiatric.

Sursa JurnalTV.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *