O tînără a sărit de la etajul patru gonită de halucinaţii.

O tânără de 22 de ani din capitală, bolnavă de schizofrenie, a încercat să se sinucidă în dimineaţa zilei de astăzi, lăsând în urmă doi copii. Femeia le spunea rudelor că boala o depăşeşte şi deşi a mai avut o tentativă de suicid, medicii au decis că un tratament ambulatoriu este suficient. Din fericire, şi de această dată, tânăra a fost salvată.

Femeia în vârstă de 22 de ani locuieşte împreună cu soţul său şi cei doi copii ai lor – o fetiţă de cinci luni şi un băiat de trei ani. În această dimineaţă, rămasă acasă numai cu mezina, a urcat pe un scaun şi s-a aruncat de la balcon. Cei care au chemat ambulanţa şi poliţia au fost vecinii.

Medicii susţin că femeia s-a ales cu multiple fracturi, dar este în afara oricărui pericol.

Rudele tinerei susţin că ea suferă de schizofrenie, de când a născut primul copil. Se află la evidenţă la Spitalul de Psihiatrie de la Costiujeni şi urmează un tratament la domiciliu. Femeia a mai încercat o dată să-şi ia viaţa. A înghiţit mai multe pastile, dar a fost salvată şi atunci. De dimineaţă tânăra era bine dispusă şi, de aceea, nimeni din familia sa nu a avut motive de îngrijorare.

Rudele femeii susţin că vor insista pe internarea acesteia pentru a urma un tratament psihiatric.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *