Statistică alarmantă de înecuri! 66 de oameni înecaţi timp de 2 luni!!! (Video)

Statistică alarmantă. Numărul înecurilor sunt în creştere de la o zi la alta. Doar ieri în lacurile din ţară şi-au pierdut viaţa şapte oameni, printre care şi un minor. Salvatorii ne avertizează să nu lăsăm copiii fără supraveghere lângă bazinele acvatice şi să ne abţinem de la consumul băuturilor alcoolice atunci când mergem la scăldat.

Acesta a fost finalul distracţiei pentru o gaşcă de tineri, care a ignorat ieri măsurile elementare de securitate. Potrivit martorilor, băiatul de 22 de ani s-a înecat după ce a consumat alcool. Şi nepăsarea părinţilor face victime. Un băiat de 12 de ani din satul Coşerniţa, raionul Floreşti, s-a înecat după ce a mers la scăldat împreună cu prietenii de aceiaşi vârstă. Cazuri similare s-au produs şi în raioanele Nisporeni, Edineţ, Dubărsari şi Cantemir. Pe parcursul săptămânii trecute doar în capitală au fost salvate de la înec 38 de persoane. Autorităţile le-au cerut salvatorilor să patruleze intens bazinele acvatice din municipiu.

Numărul cazurilor de înec îi îngrijorează pe salvatori. Ei ne recomandă să respectăm câteva reguli simple, dar care ne vor feri de nenorociri.

Din luna mai şi până în prezent în bazinele acvatice din ţară s-au înecat 66 de oameni.

Sursa: JurnalTV.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *