Dosar penal pe numele unui angajat al primăriei!

Dosar penal pe numele unui angajat al primăriei!Incă un caz de mită la Primărie. Specialistul principal din cadrul Direcţiei Funciare, Vasile Ungureanu, a fost audiat astăzi de ofiţerii Centrului Anticorupţie.

Pe numele funcționarului, în vârstă de 35 de ani, ar putea fi emis mandat de arest. Mai mult, suspectul ar putea fi doar o verigă dintr-o reţea de funcţionari corupţi care ar fi împânzit instituţiile de stat.

Surse din cadrul Centrului Anticorupţie au confirmat, pentru Jurnal TV, că Vasile Ungureanu este anchetat de ofiţeri. Pe numele bărbatului a fost deschis şi un dosar penal.

Angajaţii Centrului refuză să dea nume, dar spun că este vorba despre un caz complex, în care ar putea fi implicaţi şi alţi funcţionari din instituţii de stat.

Şefii suspectului știu că Ungureanu a fost audiat astăzi șa Centrul Anticorupție, dar s-au închuiat în biroul și au refuzat să discute cu Jurnal TV.

La începutul lunii mai, ofiţerii Centrului Anticorupţie l-au prins în flagrant pe juristul de la Primărie, Lilian Lisnic-Răscoală, în timp ce lua mită 10 000 de euro. Acesta ar fi luat banii de la patronul unei firme pentru a-l ajuta să-şi rezolve o problemă. Acum acesta se află în arest la domiciliu.

Sursa: JurnalTV.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *