Cazuri mai puțin obișnuite au fost înregistrate ieri: Sinucigași și căzuți în cap!

Cazuri mai puțin obișnuite au fost înregistrate ieri: Sinucigași și căzuți în cap!Cazuri mai puțin obișnuite au fost înregistrate ieri în Chișinău. Trei persoane au solicitat ajutorul medicilor după ce au căzut de la înălțime sau au încercat să-și pună capăt zilelor. Astfel, un bărbat de 47 de ani, domiciliat pe strada Nicolae Milescu Spătaru, a căzut din copac de la o înălţime de 6 m. În urma prăbuşirii, bărbatul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral sever, comoţie cerebrală şi o traumă toraco-abdominală.

Incidentul s-a produs în jurul orei 17.00. Pacientul a fost internat în spital, medicii însă asigură că viața lui este în afara oricărui pericol.

Un alt bărbat de 47 de ani s-a prăbuşit din neatenţie într-o groapă de pe strada Mircea cel Bătrân cu adâncimea de 3 m. În consecinţă, el a suferit o contuzie a toracelui şi abdomenului. Incidentul a avut loc în jurul orei 22.30. În alt caz, o femeie de 43 de ani din sectorul Buiucani, strada Calea Ieşilor este suspectată de suicid. Ea a consumat o supradozată de preparate medicamentoase, însă din fericire medicii au reușit să o salveze. În prezent, ea se află la spitalul „Sfânta Treime” pentru recuperare. Motivele care au determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest rămân necunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *