[update] Doi cetățeni reținuti la frontiera moldo-ucraineană.

Doi cetățeni reținuti la frontiera moldo-ucraineanăFocuri de armă la frontiera moldo-ucraineană. Grănicerii de la punctul de trecere „Vulcăneşti” au fost nevoiţi să folosească arma pentru a reţine un bărbat. Şi asta pentru că cetăţeanul a distrus camerele de supraveghere de la punctul de trecere şi nu a ascultat somaţiile ofiţerilor.

Barbatul ajuns la frontieră era într-o stare avansată de ebrietateşi a prezentat un paşaport care aparţinea unei alte persoane. Când i s-a cerut paşaportul său, a reacţionat agresiv şi i-a înjurat pe ofiţerii de serviciu.

Mai mult, când a observat că toate scenele sunt înregistrate, bărbatul a deteriorat camerele video de la punctului de trecere, ca mai apoi să urce la volanul unui Jeep Grand-Cherokee şi să se întoarcă din drum. El a ignorat solicitările de a opri, astfel, inspectorii de frontieră au împuşcat vertical, iar „cetăţeanul buclucaş” a frânat.

Grănicerii împreună cu poliţiştii au stabilit că bărbatul este Vasilie D. în vârstă de 32 de ani, cetăţean al Republicii Moldova. El a fost preluat de poliţişti şi a fost supus testului de alcoolemie. Bărbatul ar putea fi cercetat penal pentru huliganism săvârşit la punctul de trecere şi pentru conducerea unităţii de transport în stare de ebrietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *